udførte opgaver

Tagrenovering

Reparation af gamle, trætte tagpap-tage er et job for fagfolk.

Hver enkelt opgave er baseret på en nøje gennemgang af den eksisterende tagbelægning, hvorfor den nye løsning altid er tilpasset den aktuelle bygning. Alle følgearbejder som efterisolering, udskiftning af ovenlys, nye sternkanter, hætter, tagrender og tagnedløb m.v. vurderes i hvert enkelt tilfælde og er, hvis nødvendigt, indeholdt i det endelige tilbud.
Inden vi tager fat på en renoveringsopgave eller foretager merisolering, undersøger vi en lang række afgørende faktorer:

  • Hvad er taghældningen
  • Har tagfladen bagfald – f.eks. i render
  • Er underlaget for tagdækningen i orden
  • Er der behov for merisolering
  • Hvilke fysiske og vejrmæssige belastninger udsættes taget for
  • Er der bevægelser i konstruktionerne

Disse og mange andre forhold danner grundlaget for vores løsning – en løsning, som til gengæld betyder et tæt, stærkt og vedligeholdelsesfrit tag i mange år frem. Kontakt os gerne hvis du ønsker et seriøst tilbud på en moderne tagpap eller tagfolie løsning.

Plandækning

Materialerne til moderne tagpaptage er i dag meget robuste og langtidsholdbare.

Produkterne til bl.a. flade tage består af en stærk kerne af polyesterfilt omgivet af en smidig kunstgummibitumen. Disse tage er nu mindst lige så holdbare som andre tagtyper, og så er de lette at lægge og vedligeholde. Men tagpap er ikke kun forbeholdt flade tage. Med de moderne paptyper bliver også hældningstage i stand til at klare alle de belastninger og bevægelser, et tag kommer ud for i det danske klima. Du får en stærk tagløsning, der holder tæt langt ud i fremtiden. Kontakt os gerne hvis du ønsker et seriøst tilbud på en moderne tagpap eller tagfolie løsning.

Listedækning

Listedækning er en klassisk og moderne tagdækning, der er kendetegnet ved smukke vertikale linier.

Listedækning anvendes på skrå tage i hældningsområdet fra ca. 6° og opefter. Listedækningen er med sit karakterfulde, klassiske udseende meget velegnet både ved nybyggeri og ved renovering. Også økonomisk er listedækningen en god og stærk tagløsning. Listedækning kan også anvendes på eksisterende eternitskifertage. Kontakt os gerne hvis du ønsker et seriøst tilbud på en moderne listdækning.

Reparationer

Vi udfører reparationer og renoveringsopgaver på alle typer af tagpap tage, industrihaller, paracelhuset, garagen og skuret.

Vi udfører reparationer og renoveringsopgaver i alle størrelser, på industrihaller, paracelhuset, garagen eller skuret. Skal du have udskiftet det gamle ovenlys, monteret en ny taggennemføring feks.til emhætte, tørretumler eller brændeovn eller har du en utæthed i dit tagpaptag – så er vores tagdækkere klar til at hjælpe.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.