Sedumbakker- og måtter

Grønne Sedumtage

Sedumbakker

Opbygning af et grønt tag med vores bakkesystemer,

Sedumbakkerne kan anvendes primært på tage med hældning fra 0 – 25 grader, og er ideelle på tage der kun tåler en begrænset vægt, og hvor der samtidig ønskes en høj artsvariation. bakkesystemet vejer omkring 50kg/m2 i vandmættet vægt

Med vores Sedumbakker får du et færdigetableret grønt tag i én enkelt arbejdsgang, Sedumbakkerne udlægges direkte på tagmembranen, hvor de stødes op mod hinanden, og så er det grønne tag i princippet færdigt. Hurtigt, nemt og med et flot resultat.

Når du anlægger et grønt tag med BGreen-it sedumbakkerne, får du en moderne og klimavenlig løsning, der kan håndtere og forsinke de store mængder nedbør, som vi de senere år har oplevet og nok desværre også kommer i fremtiden i takt med klimaforandringerne. Et grønt BGreen-it tag kan optage helt op mod 50 % af den regn, der falder på taget og dermed mindske belastningen af kloaksystemet.

Sedumbakker er en alt-i-en løsning, hvor vi har samlet alle komponenterne til et moderne grønt tag.

Systemet består af

  • et effektivt dræn- og vandreservoir
  • en specialblandet letvægtsjordsubstrat
  • et færdigt grønt plantedække der indeholder op til 5-9 forskellige sedumarter

Hos Tag & Byg ApS har vi mange års erfaring med grønne tage. Vi kan derfor tilbyde dig professionel rådgivning gennem hele processen, lige fra den indledende planlægning til detailprojektering og anlægsfasen.

Kontakt os for gratis tilbud

Sedummåtter

Sedum Light måttesystem anvendes på tage med taghældning på maks. 25gr, hvor der ønskes et let tag med lav artsvariation. Sedum Light består af 2 komponenter; en vandholdende filtdug og en Premium sedummåtte. Komponenterne gør installationen af det grønne tag både hurtig og effektiv. Efter udlægningen tilpasser sedumbeplantningen sig til de aktuelle forhold.

Vi er autoriseret til udlægning af alle typer af sedumtage, vi har også egne certificeret tagdækkere til montering og påsvejsning af tagpap på skinnesystemer, kontakt os gerne for et samlet tilbud uden overraskelser. Et moderne og klimavenligt Sedumtag er fremtidens grønne tag… udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år, budt på nye løsninger som gør det muligt at udnytte taget på en helt anden måde end tidligere.

Taget er ofte en glemt facade , som kan udnyttes både smukt og rekreativt, grønne tage har en positiv effekt på miljøet da det er med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet. Tagets levetid forlænges, da tagpappen er beskyttet mod solens UV-stråler af det grønne tag. systemet er modulbaseret og udført i kvalitetesmaterialer med stor focus på såvel planterne og vækstmediet, selve modulet har også nogle egenskaber bl.a. i forhold til afvanding og vandtilbageholdelse.

Kontakt os for gratis tilbud

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.