Kunderne siger

Jeg er tilfreds med det udførte arbejde. Vi har fået et flot tag på vores sommerhus. Hvad prisen angår havde vi ikke andre tilbud at sammenligne, men vi føler at prisen er ok.
– Bjarne

Hovedstadens Sedum & Tagpap var hurtige til at kontakte mig, så på taget og kom med et kvalificeret tilbud! Der var hurtig respons og de er yderst troværdige… Super flot arbejde der er blevet udført! Jeg vil helt klart give dem min bedste anbefaling.
– Merethe – Herlufmagle

Alt var helt i orden og lavet efter aftalte plan. God kontakt med håndværker.
– Henrik, København

Under forløbet – som var hurtigt og effektivt vil jeg fremhæve den gode kontakt ift. aftaler og overholdelse af disse – som indimellem måtte justeres pga mine arbejdstider ift. første besigtigelse. Håndværkeren kom, da aftalen var på plads – og til tiden! Håndværkeren var imødekommende og udviste stor faglig kompetence – vidste hvad han havde med at gøre! Da jeg spurgte om andre håndværksmæssige problemer – tog han sig tid til at forholde sig og give råd og vejledning – dejligt!.Og sidst- men ikke mindst- så blev der ryddet op efter udført arbejde. Jeg vil uden tvivl bruge firmaet igen.
– Lotte – Hårlev

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.